Maatwerk in de bouw van mooie boxen en stallen voor paarden

0472 24 54 83 Neem contact op

Een degelijk onderkomen op maat van elk paard

Wij zijn specialisten in de bouw van paardenstallen en -boxen op maat. 

Dankzij de jarenlange ervaring van ons team kunt u bij Gredeco in het West-Vlaamse Kortemark altijd terecht voor een model, dat volledig voldoet aan specifieke omstandigheden, specificaties en afmetingen. 

Sowieso zorgen we ervoor dat de stal of box aan de behoeften van uw paard voldoet. Dus met voldoende ruimte en lichtinval, zodat het paard zich zeker comfortabel voelt. In overleg met u kunnen we ervoor zorgen dat een paard andere paarden kan zien en eventueel ook fysiek contact kan maken. 

We doen alles om het welzijn van uw paard(en) te verbeteren met de ijzersterke paardenboxen en -stallen vanuit de Benelux.

Een paardenbox of paardenstal, neem dan contact op met Gredeco voor een offerte!

Gratis prijsofferte

Kwaliteitsconstructies voor uw paarden

Samen stemmen we heel precies af hoe we uw specifieke wensen waar kunnen maken met een betaalbare kwaliteitsoplossing. 

Dus volgens de wetgeving minimaal 30 m2 ruimte per paard (15 m2 stal en 15 m2 opslag). In ieder geval moet een paard zich vrij en gemakkelijk kunnen bewegen, dat wil zeggen rondstappen, gaan liggen en kunnen omrollen en weer rechtkomen. Wij adviseren wanden van minimaal 2,20 m hoog (plafond nog een meter hoger) en een staldeur van minimaal 1,30 m breed. Ook raden we een raam in de bovenkant van de deur aan, omdat een paard het fijn vindt om naar buiten te kijken.

U kunt daarnaast bij Gredeco terecht voor de renovatie of het onderhoud van bestaande paardenstallen, ook van boxen of stallen die we niet zelf geplaatst hebben. Wij installeren bv. staldeuren, luiken en ramen plus rubberen verbandstenen en staltegels.

Ontdek de vlotte realisatie van kwaliteitsstallen en -boxen met uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding en neem contact op met Gredeco!