Binnen- en buitenpistes die de conditie en prestaties van uw paarden verbeteren

0472 24 54 83 Neem contact op

Kwaliteitsoplossingen om uw paarden alle ruimte te geven

Gredeco uit Kortemark (bij Torhout) is al jaren thuis in de aanleg van paardenpistes binnen en buiten en de juiste bodems ervoor. 

We volgen daarbij strikt de laatste milieu-, EU- en andere regelgeving. Elk type wordt in nauw overleg en volgens uw specifieke vereisten minutieus uitgevoerd. Vooral voor jumpings of voor kleine paddocks en rijbakken waarin veel gesprongen wordt, moet de ondergrond extra stabiel zijn.

Met de juiste materialen (bv textielsnippers uit polyestervezel) kunnen wij ook een slechte zandbodem verbeteren; wij zorgen ervoor dat de bodem stabieler en veerkrachtiger word. 

Ons team zorgt niet alleen voor een goede rijbodem, maar plaatst ook de omheining van uw buitenmanege.

Neem gerust contact op met Gredeco om de aanleg van uw paardenpiste te bespreken!

Neem contact op

De perfecte paardenpiste, niet te droog en niet te nat

Met behulp van nauwkeurig aangelegde drainage kunnen buitenpistes ook na langdurige regenval nog bereden worden. Ons team onderzoekt bij de aanleg eerst de structuur en waterdoorlatendheid van de ondergrond om plasvorming of bevriezing te voorkomen. In de toplaag voegen we een laag textielsnippers toe voor meer stevigheid en om schokken te absorberen.

De vochtbalans is sowieso heel belangrijk voor een goede rijbak. Daarom kunt u ook een beroep doen op Gredeco voor de aanleg van automatische of handmatige sproei-installaties. De sproeiers van het systeem zijn meestal onzichtbaar in de grond verzonken en alleen bij gebruik komen ze uit de grond tevoorschijn.

Interesse in een paardenpiste op maat? Vraag dan een gratis offerte aan en ontdek het betaalbare maatwerk van Gredeco!